,Algemene berichten.

Welkom op de Website met puzzels en Quizzen.

Deze pagina bevat de blog van deze website. Als er nieuws is over deze website is laat ik hier een berichtje achter.Verder is deze pagina hoofdmenu item voor de twee pagina’s die er onder liggen. De Pagina waar je opmerkingen over die Quizzen op deze website kunt achterlaten, en de pagina waar je hetzelfde kunt doen voor de legpuzzels, of waar je zelf een legpuzzel kunt aanvragen en, door mij laten maken. Je krijgt dan van mij de link naar de puzzel door.

22 juli 2020 Voor het inloggen heb ik een popup gemaakt, de Jubileumuitgave 20 jaar het Sokkenbuurt Zeemanskoor toegevoegd, de achtergrond aangepast, en een nieuw Startpagina (blogtype) gemaakt. Verder heb ik de standen van de pagina afgehaal om geen risico te lopen dat onverlaten de emailadressen kopieren en u bestoken gaan met spamberichten.  Als je wil weten hoe je het doet ten opzichte van anderen kun je dat bij mij opvragen en dan geef ik je jouw plaats in de stand van een bepaalde quiz, en het totaal over alle quizzen door. Mijn email adres staat onderaan aan elke pagina.

19 juni 2020 een extra quiz toegevoegd en de mogelijkheid om in te loggen via Facebook, Twitter en Google mail.

14 juni 2020 Ik heb de eerste versie van de site gedeeld in de groep “Mijn Sokkenbuurt Zeemanskoor”.

01 juni 2020 Ik ben deze pagina begonnen om ervaring op te doen met WordPress. Het bouwen van een interactieve pagina als deze vraagt de nodige kennis van WordPress. Vanwege het interactieve aspect van een spelletjes pagina en omdat het leuk is heb ik voor dit onderwerp gekozen.

Ik wens u :

Veel plezier met de quizzen en legpuzzels.